قالب پیتزا فروشی سایز 23 تفلون درجه یک دارای شش ماه گارانتی تفلون و قطر دور 23 سانتیمتر و قطر کف قالب 205 میلیمتر با اندازه لبه یک اینچ یا 25 میلیمتر
مناسب برای پیتزا های مخصوص مخلوط قارچ و گوشت پپرونی و انواع مدل های آمریکایی ، ایتالیایی و ایرانی
قیمت قالب پیتزا
ساخت قالب پیتزا در سایزهای مختلف همراه با شش ما گارانتی تفلون.
ساخت انواع قالب سفارشی دایره گرد مربع مستطیل مثلث در سایزهای مختلف.
قالب از سایز 15تاسایز 35موجود میباشید.
ظرف پیتزا با پوشش تفلون با جنس های آهن و آلومینیوم و یا بدون پوشش تفلون در انواع سایز های مختلف برای پخت پیتزا در فست فود ها مناسب است.
تفلون بدون درب یا با درب ، قابل استفاده برای آشپزخانه هتل ها ، رستوران ها ، فست فود ها ، بیمارستان ها و تالارهای پذیرایی ، با شش ماه ضمانت تعویض
پوشش نچسب سراسری
مقاوم در برابر حرارت بالا
قابل شستشو در ماشین ظرفشویی
ظروف پیتزا
ساخته شده از آهن یا آلومینیوم با پوشش نچسب تفلون در داخل و خارج ظرف
شستشو آسان با توجه به پوشش نچسب
پخت و پز سریع و یکنواخ
قابل استفاده داخل فر
قابل شستشو در ماشین ظرفشویی
انواع قالب پیتزا تفلون درجه یک
بشقابهای ایتالیایی و آمریکایی
قالب پیتزا تفلون
یکی از تجهیزات مورد نیاز در فست فودها و در خط تولید پیتزا قالب پیتزا می باشد اصولا پیتزاها را در قالب پیتزا تاپ و آماده می کنند و سپس در فر پیتزا قرار می دهند.
قالب های پیتزا در اکثر فست فودها از جنس آهن تهیه می شود که به مرور سیاه شده و ظاهر بدی پیدا می کند اما گروه دیگری از قالب ها از جنس آلومینیم تهیه می شوند که برای سلامتی انسان بسیار مضر می باشد زیرا با تحقیقات به عمل آمده ظروف آلومینیمی باعث بیماری آلزایمر یا همان فراموشی می شود البته قالب ها را به طور کلی می توان از نظر آیتم های زیر طبقه بندی نمود :
اندازه : بر اساس کف ۱۵، ۱۷ ، ۱۹ ، ۲۱ ، ۲۳ ، ۲۶، ۲۸ ،۳۰ ، ۳۲ ،۳۸
شکل : قالب های پیتزا به اشکال گرد ، مثلث ، مربع و سایر اشکال
جنس : آهن ، آلومینیم ، آهن تفلون ، آلومینیم تفلون دار
سبک : توری ، یک تکه
روکش : تفلون و ساده
البته استفاده از هر یک از این آیتم ها پیتزایی منحصر به متد خود را در اختیار شما قرار می دهد ناگفته نماند پیتزا های ایتالیایی را معمولا روی توری یا بدون قالب روی سنگ کف تنور قرار می دهند.
یکی از نکات برجسته ای که باید در مورد قالب پیتزا دیجی کالا و برندهای دیگر به آن اشاره نمود نحوه تمیز کردن آنها می باشد اگر در زمان تاپ کردن پیتزا اپراتور یا پرسنلی که وظیفه تاپ کردن پیتزا را بر عهده دارد دقت لازم را بنماید و پنیر پیتزا یا مواد پیتزا را به صورت صحیح روی هم بریزند به طوری که این مواد روی قالب پیتزا نریزد و زمانی که قالب درون فر پیتزا قرار دارد پخته نشود و به قالب نچسبد نیاز به شستشوی قالب ها نمی باشد و با کشیدن یک دستمال تمیز این قالب ها برای استفاده در مراحله بعدی آماده می گردد شاید بتوان ایرادی بابت عدم شستشوی قالب ها پس از هر بار استفاده گرفت ولی این ایراد وارد نیست به دلیل این که معمولا پیتزا در زمان هفت دقیقه و با دمای دویست و هفتاد درجه سانتیگراد پخته می شود که این دما و مدت زمان برای از بین بردن تمامی میکروب ها و سایر عوامل بیماری زا کافی می باشد.
انواع قالب پیتزا
انواع قالب پیتزا :
هر نوع قالب پیتزا برای انواع مختلف پیتزا مناسب هستند و می توان از آنها نه تنها در فرهای پیتزای صنعتی استفاده کرد ، بلکه در سایر فرها برای کاربردهای مختلف نیز قابل استفاده است.
اولین گام در انتخاب نوع قالب، در نظر گرفتن فری است که با آن کار می کنید و برای این کار در لیست زیر قالبهای مختلف را در نظر بگیرید.
از میان انواع قالبهای پیتزای معمولی ، قالب پیتزای عمیق ، قالب پیتزای CAR ، قالب با لبه عریض ، قالبهای سنگی ، قالب های یکبار مصرف ، قالب های چدنی و دیسکهای پیتزا موجود هستند که هر نوع از این قالبها به کیفیت پیتزا به شیوه ای متمایز و سودمند کمک می کنند.
قالب پیتزای معمولی کوپه :
این قالب پیتزاها از آلومینیوم یا یا پوشش سخت آلومینیومی برای دوام بیشتر ساخته شده اند و می توانند در هر نوع اجاق فر صنعتی به کار گرفته شوند ، با این نوع قالبها میتوانید پیتزاهای نیویورکی با پوسته نرم و نازک تهیه کنید که این نوع پیتزاها اغلب چند لایه ای هستند.
قالب های عمیق :
این قالب پیتزاها آلومینیومی هستند و خاصیت نچسب بودن دارند و طراحی های فولاد ضدزنگ گالوانیزه برای استفاده در اجاقهای صنعتی در دسترس هستند ، این قالبها برای طبخ پیتزاهای شیکاگویی طراحی شده اند و این قالبها دارای عمق بیشتری نسبت به قالبهای معمولی هستند و پیتزایی که با این قالب طبخ میشود ضخیمتر خواهد بود.
قالب پیتزای عمیق و مربعی :
اکثر قالبهای مربعی از آلومینیوم سنگین ساخته شدهاند و برای استفاده روزمره در اجاقهای صنعتی عالی هستند ، قالبهای مربعی برای پخت پیتزاهای سیسیلی طراحی شده اند که مربعی هستند و دارای پوسته نرم و خمیری هستند که برای خوردن رضایت بخش هستند.
قالبهای غربالی و دیسکی :
این قالبها دارای ساختار توری شکل هستند و باعث پخت سریعتر پیتزا میشوند ، این قالبها برای استفاده در فرهای پیتزایی تسمه ای محبوب هستند ، به علت اینکه گرما به راحتی از طریق سوراخهای موجود در کف قالب به راحتی به پیتزا منتقل میشود ، پیتزای طبخ شده تردتر خواهد بود به لطف وزن کم آنها این قالبها برای پخت پیتزاهایی با پوسته نازک ایده آل هستند.
قالب های سنگی :
این قالبها به خصوص برای رستوران عالی هستند قالبهای سنگی ابزار دیگری هستند که برای پخت پیتزاهای خوشمزه استفاده میشوند اگر در آشپزخانه خود اجاق صنعتی ندارید ، قالبهای سنگی میتوانند در اجاق های استاندارد نیز برای پخت پیتزا مورد استفاده قرار گیرند قالبهای سنگی به طور کلی نازکتر از قلاب های معمولی هستند و از سرامیک یا کردریت ساخته میشوند ، پخت پیتزا روی قالب سنگی باعث پخت پیتزاهایی جویدنی و چرب می شود.
قالب های چدنی :
قالب های چدنی همه کاره هستند این قالبها میتوانند روی کوره ، در داخل فر زیر منقل یا حتی روی اجاق قرار بگیرند ، لبه موجود در قالب ، ساختاری برای گوشه های پیتزا ایجاد میکند و بیشتر دارای پیش چاشنی است ، قالبهای چدنی ، پیتزایی با لبه های ترد و نیم سوز طبخ میکنند ، درست مثل پیتزایی که در سبک ناپلی یافت می شود.
قالبهای مدل CAR :
این قالبها دارای لبه های تیز هستند بنابراین میتوانید خمیر پیتزای رول شده را روی آن قرار دهید و به راحتی خمیر اضافی را با آن برش دهید و جدا کنید ، قالبهای CAR نیز دارای سوراخهایی هستند و این امر باعث میشود تا ته پیتزا سریعتر پخته شود و تردتر شود ، این قالب میتوانند در هر نوع اجاق صنعتی استفاده شوند ، با استفاده از این قالبها میشود تقریبا هر نوع پیتزایی درست کرد کیفیت پیتزا به نوع سطح قالب بستگی دارد.
قالبها با لبه عریض :
فضای اضافی در اطراف لبه قالب باعث میشود تا پیتزا به آسانی برش داده شود اکثر قالبهای لبه عریض برای استفاده در اجاق مناسب نیستند ، هر نوع پیتزایی را میتوان روی این قالبها برش داد اما برای طبخ پیتزا در اجاق مناسب نیستند و باعث تاثیر منفی بر ساختار پیتزا میشود.
قالبهای یکبار مصرف :
این قالبهای پیتزا به همراه پیتزا به مشتری تحویل داده میشوند این قالبها در طول آماده سازی و طبخ مورد استفاده قرار میگیرند چون این قالبها یکبار مصرف هستند دیگر زمانی برای تمیزکاری صرف نمیشود ، جنس این قالبها از آلومینیوم ، پلاستیک یا کارتن است و برای پخت به مدت یک ساعت تا 400درجه فارنهایت مناسب هستند ، این قالبها نمیتوانند تجمل ایجاد کنند اما برای طبخ انواع پیتزاهای نرم مناسب هستند.
قیمت ظرف پیتزا
ارائه
قالب پیتزا و انواع
ظرف پیتزا روکش تفلون از جنس آهن با شش ماه گارانتی تفلون
تجهیزات فست فود تقدیم می گردد.
نظرات
ارسال یک نظر