جوجه کباب تایلندی ذغالی که روی ذغال باید کباب کنید ، جوجه کباب محبوب را این بار به روش آسیای شرقی با سس سویا و شیره درست کنید ، این طرز پخت جوجه کباب شده را در هر کجای آسیای شرقی که قدم بگذارید می بینید.
آموزش درست كردن جوجه تايي یا جوجه تايلندي
مواد لازم :
شش پر سیر
12 شاخه گشنیز
3 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا شیره یا شکر
2 قاشق چایخوری پودرفلفل سفید
1 ق چ پودر تخم گشنیز
2 قاشق غذاخوری فیش سس ( یا سس فلفل تند)
2 ق چ سس سویا
دو سانت زنجبیل رنده شده
یک عدد مرغ کوچک
یک فنجان سس فلفل شیرین یا سوییت چیلی Sweet chilli برای سرو
جوجه کباب تایلندی
شاید فکر کنید غذا خیلی سوخته است و این حد از برشتگی بسیار مشکل سازه برای بدن که تو کبد متابولیزه نمیشه و تجمع و خدای ناکرده بیماری اما لطفا دقت بیشتری کنید اين چيزي که به نظر شما خيلي سوخته مياد ادويه روي جوجه ست و خوب اصولا کباب هميشه کمي قسمتهاي سياه داره.
طرز تهیه غذاهای تایلندی
گشنیزها را تمیز و کمی خرد می کنید.
غذاهای خیابانی تایلند
پیازچه ها را به صورت مورب ببرید.
سیخ های کبابی را به مدت ۳۰ دقیقه در آب بگذارید تا خیس شود.
سس سویا ، عسل ، زردچوبه ، سیر و روغن را در یک کاسه سرامیکی مخلوط کنید ، قطعه های جوجه را درون این مایع بخوابانید.
غذاهای عجیب تایلندی
دقت کنید که جوجه ها حسابی با مایع درون ظرف آغشته شوند.
باید به چگونگی خرد کردن مرغ هم دقت بفرمایید.
مرغ را به صورت طولی به دو قسمت تقسیم کنید.
سپس جوجه ها را به سیخ بکشید اگر فرصت دارید جوجه ها را برای یک ساعت داخل این مواد در یخچال بگذارید تا خوب مزه دار شوند.
طرز تهیه جوجه کباب رستورانی
دستگاه باربیکیو یا منقل زغالیتان را از قبل روی حرارت متوسط گرم کنید روغن را روی سیخهای جوجه بمالید.
طرز تهیه جوجه کباب با استخوان
به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که حسابی جوجه مغز پخت شوند سیخهای جوجه را روی حرارت نگه دارید و بچرخانید ، سیخها را توی بشقاب بگذارید و سس سویا غلیظ شده را نم نم روی آنها بریزید.
مزه دارکردن جوجه کباب
برنج را با پیازچه خردشده مخلوط کرده و کنار این جوجه کباب آسیایی سرو کنید.
غذای تایلند
طرز تهیه جوجه کباب
غداهای تایلندی به عنوان یک غذای عجیب و غریب در بین فرهنگ کشورهاست به خصوص ایران ما شاید دلیل این نامانوسی این غداها به دلیل شکل های نه چندان جالب این نوع غذاهاست البته از دیدگاه ما و شاید هم به دلیل نامناسب بودن رژیم غذایی ما ایرانی هاست.
تایلندی ها و به طور کلی مردم منطقه جنوب شرقی آسیا از صبح تا شب در حال خوردن هستند ولی وعده های غذایی آنها بسیار کم حجم است شاید به همین دلیل است که درصد افراد چاق در تایلند بسیار کم است و اغلب آنها اندام متناسبی دارند برخلاف مردم منطقه ای خاورمیانه و آمریکایی ها که تعداد وعده های غذایی آن ها کم و حجم غذای مصرفی شان بسیار زیاد است.
غذاهای تایلندی در سراسر جهان رایج شده اند و اگر به کشورهای اروپایی یا آمریکا بروید حتما رستوران های تایلندی را خواهید دید درست همانند غذاهای ایتالیایی و ژاپنی که در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفته اند ، تایلند شالیزارهای بسیاری دارد و از تولید کنندگان اصلی برنج جهان است ، برنج های تایلند به ایران نیز صادر میشود ، مواد اصلی غذاهای تایلندی ، برنج ، ماهی و سبزیجات است ، گوشت معمولا خیلی کم استفاده می شود ، گوشت مصرفی در غذاهای تایلندی معمولا گوشت گاو یا گاومیش است میگو ، هشتپا ، خرچنگ ، صدف و دیگر غذاهای دریایی نیز مصرف بالایی دارند ، تایلندی ها غذا را به صورت کبابی ، آب پز و سرخ شده استفاده می کنند ، کبابی کردن ماهی ، مرغ و سوسیس ، بسیار متداول است ، فلفل نیز از ادویه های اصلی غذاهای تایلندی است و همه گردشگران میدانند غذاهای تایلندی معمولا تند مزه اند ، تنوع ادویه جات و سس در غذاهای تایلندی ، آن قدر زیاد است که معمولا یك غذای ساده ی تایلندی حداقل پنج نوع ادویه و سس استفاده می شود.
جوجه تایلندی
یکی از دلایلی که غذاهای تایلندی رو متمایز از هر نوع غذایی در دنیا میکنه استفاده از ادویه های مخصوص در این کشور است که طعمی شیرین و ترش و گرم و شور رو به غذاهای این کشور میده.
من عاشق غذاهاي تايلندي به ويژه دريايي هاشون شدم.
این
آموزش آشپزی از بین
تجهیزات آشپزخانه فقط نیاز به
کباب پز دارد ، غذای تایلندی خاص نوش جان.
نظرات
ارسال یک نظر