فر ساندویچی چهار کاره قیمت 3میلیون تومان
فر ساندویچ با اجاق مرکب برای پخت برگر ، سرخ کردن سیب زمینی و ساخت و ترکیب انواع سس داغ استفاده می شود.
فرساندویچی مرکب جزء دستگاه هایی است که باسفارش مشتری تولید میشود و غالبا دارای یک صفحه گریل ذغالی و یک صفحه گریل روغنی و یک سرخ کن و یک شعله می باشد که ابعاد و تعداد این امکانات به خواست مشتری تغییر می کند.
بهترین فرساندویچی فری است که بااستیل ضخیم حداقل1میل و با استاندارد304ساخته شود.
فرساندویچی بایددارای اسکلت بندی بسیار قوی باشد زیرا اسکلت بندی قوی سبب میشود دستگاه بعد از گذشت چند سال دچار افت شدید ظاهر و کارایی نشود ، عمدتا فرهای ساندویچی دارای کابین می باشند که به سفارش بعضی از مشتری ها در داخل کابین فر صندقی تعبیه می کنند ، دقت داشته باشید در این حالت باید تمام بدنه دستگاه با پشم سنگ عایق بندی شود و از دو لایه ورق ضخیم 1/5 میلیمتر استفاده شود.
فرساندویچی حتما باید هود مکنده داشته باشد ، هودی که دارای فیلتر روغن باشد تا تمامی بوی حاصل از پخت برگر و سس و سیب زمینی به داخل هود کشیده شود.
معمولا هود فرساندویچی از پهلو به اجاق متصل میشود تا بخار با اطمینان بیشتری به سمت کانال هدایت شود.
ابعاد بدون هود 80*75*190 سانتیمتر
ابعاد با هود 230*77*193 سانتیمتر
نظرات
ارسال یک نظر