پست‌ها

سس مرغ سوخاری

تصویر
مرغ سوخاری از غذاهای فست فودی مورد علاقه مردم هست ، من هر دفعه که میرم رستوران های kfc آرزو میکردم که همین مرغ رو تو خونه داشته باشم با همین طعم و مزه ، تا این که این رسپی رو امتحان کردم که بی نظیر بود و اونقدر سورپرایز شده بودم از طعم ، بافت ، تردی مرغ که اصلا یادم نمیاد چند تا از این رونهای خوشگل و توپول رو خوردم فقط این که خیلی خیلی خوردم. مرغ کنتاکی کی اف سی KFC این رسپی خیلی خیلی شبیه مرغ کی اف سی ارجینال هست ، حتی میشه گفت خوده خودشه ، اما تاکید میکنم ارجینال نه اون نوع کریسپیش و کرانچیش ، هرچند دنبال اون رسپی هم هستم که باید حسابی مطمئن شم از طعم و مزش تا واستون رسیپیش رو بزارم اما این رسپی خیالتون راحت چون همون مرغ ارجینال کی اف سی هست که خوردید. از مزیت های این رسیپی اینه که راحت درست میشه ، سریع آماده میشه ، به صرفه تره از نظر هزینه. تو این رسپی حتما باید از پودر پیاز ، پودر سیر استفاده کنید در غیر این صورت اگه نداشتید اسمشو نزارید کی اف سی ، تاکید میکنم چون این ۲ ادویه خیلی تاثیر زیادی داره تو طعم مرغ کنتاکی کی اف سی پس یادتون نره که تو لیست خرید هاتون اگه این دو قلم

طرز تهیه برنج ایرانی

تصویر
ما ایرانی ها به پخت برنج اهمیت زیادی میدیم برنجی که سفید باشه مثل پنبه ، قد کشیده باشه مثل سرو ، خوش عطر باشه مثل برنج استخوانی طارم ، صدری، دودی ، دم سیاه که عطر خوبی دارند ، من به قدری برنج ایرانی رو دوست دارم که دوست دارم تنها تنها بدون هیچ خورشتی بخورم یعنی طعم و مزه برنج ایرانی آخر دنیاست. طرز پخت برنج رستورانی برنج خوب چه برنجیه ؟ برنج خوب برنجی هستش که باریک و از دو طرف نوک تیز باشه ، برنج را تو کف دستتون بزارید و با کف دست دیگه تون روی آن فشار بیارید و دو کف دست را روی هم بچرخونید بعد به برنجتون دقت کنید ، اولا با این کارتون باید بوی مطبوعی از برنج درآید و دوما دقت کنید که برنج زیر دستتون خرد نشده باشه. بستگی داره چه نوع برنجی استفاده می کنین ، هر برنجی قلق خاص خودش رو داره ، گذشته از مارک ، ما می تونیم برنجهای توی بازار رو به سه دسته برنجهای ایرانی ، پاکستانی و هندی تقسیم کنیم ، برنج های پاکستانی و هندی هم معمولا سفید یا نباتی رنگ زرد هستند که طرز پختشون با هم فرق می کنه. اگه میخوایید عطر برنج رو قبل پخت بدونید کمی بردارید و تو دستتون ها کنید ، عطرش در میاد! اما قد کشیدن

مرینیتور سس زن سوخاری قیمت 8میلیون و 500هزار تومان

تصویر
مرینیتور مرغ سوخاری تحت خلع شرایط بسیار عالی برای کاربر فراهم می کند تا کاربر در امنیت کامل با لحاظ کردن زمان مناسب بر روی صفحه دیجیتال دستگاه به یک مرینیت بسیار عالی دست پیدا می کند ، مرینیتور تحت خلع این امکان را به شما میدهد تا مرغ را در فضایی کاملا خلع مرینیت کنید و این امتیاز بسیار خوبی برای این دستگاه میباشد زیرا فضای خلع سبب میشود تا سس کاملا به داخل مرغ نفوذ کرده و شما یک مرینیت بسیار عالی دارید. طعم و ادویه مرغ شما به این دستگاه وابسته می باشد به صورتی که شما پس از درست کردن سس مرغ تکه های خرد شده مرغ را به همراه سس در داخل این دستگاه ریخته و این دستگاه با چرخاندن تکه های مرغ داخل سس و نیروی دورانی گریز از مرکز باعث می شود که مرغ کاملا سس را به خود جذب و طعم دار شود. پس از برش مرغ ها و تبدیل آنها به قطعات کوچکتر ، نیاز است تا با فرمول خاص خود مرغ ها را مزه دار نمایید ، به این عمل مرنیت کردن یا سس زدن می گویند که با دستگاه سس زن سوخاری قابل اجراست. مواد افزودنی را داخل مخزن دستگاه ریخته و با حرکت دورانی مرغ را ماساژ داده به طوری که مرغ و سس در هم نفوذ کرده و دیگر نیاز به خواب

سمبوسه عربی

تصویر
سمبوسه ای که خمیرش احتیاج به این نداره که استراحت کنه و بلافاصله آمادست و خیلی زود و سریع آماده میشه ، رسیپی خوب و اسون یکی از مشهورترین آشپزهای عرب Chef Osama که یک رسپی خیلی خوب و آسون واسه درست کردن سمبوسه داره که خیلی هم پر طرفدار هست. در اینجا دو نوع سمبوسه رو من واستون گذاشتم یکی سمبوسه سیب زمینی و یکی سمبوسه گوشت. شما میتونید هر کدوم رو که دوست داشتید درست کنید و با توجه به سلیقتون مواد دیگه ای اگه دوست داشتید اضافه کنید. خوب بریم واسه درست کردن سمبوسه که برای سه نفر کافیه. مواد لازم برای مواد داخله سمبوسه گوشت : گوشت چرخ کرده نیم کیلو پیاز یک عدد درشت سیر چند حبه روغن زیتون یا روغن مایع ٢ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه و قرمز به مقدار کافی ادویه مثل دارچین ، زردچوبه ، زیره سبز دل به خواهی مواد لازم برای سمبوسه سیب زمینی : سیب زمینی آب پز ٣ عدد درشت پیاز سرخ شده ٢ عدد درشت پیازچه به مقدار کافی دلبخواهی نمک و فلفل قرمز و سیاه به مقدار کافی روغن زیتون یا مایع ۲ قاشق غذاخوری مواد لازم برای خمیر : آرد معمولی ٣ پیمانه نمک ١/٤ قاشق چای خوری روغن مایع نصف پیمانه آب ١

فر پیتزا ریلی قیمت 12 میلیون تومان برند نوین

تصویر
فرپیتزاریلی مدل 3040s ، فر پیتزا ریلی به منظور پخت بهتر ، سریعتر و آسانتر پیتزا ، هات داگ تنوری و سیب زمینی تنوری دستگاه پیتزا ریلی مورد استفاده قرار می گیرد ، فر پیتزا ریلی به پخت یکنواخت پیتزا و آبدار کردن آن کمک زیادی می کند زیرا گرما را به طور یکنواخت به تمام سطوح پیتزا می تاباند و برای پخت بهتر ، نیازی به برشته کردن پیتزا نیست به علاوه اینها ، تعداد پیتزای پخته شده در روز با فر پیتزا ریلی افزایش چشمگیری خواهد داشت. ظرفیت پخت در هر ساعت 140 عدد ظرفیت حرارت 40000kcal برق مصرفی تک فاز 4آمپر 220ولت گاز مصرفی 4مترمکعب 25میلیمتر ابعاد 168x100x120 سانتیمتر قیمت فر ریلی پیتزا اسکلت دستگاه فر پیتزا ساخته شده از قوطی فولادی بدنه دستگاه تماما ساخته شده از ورق استنلس استیل خشدار به ضخامت ۰/۸ میلیمتر دارای ترمومتر دیجیتالی به منظور تنظیم دقیق دما دارای قطع کن جهت جلوگیری از مصرف گاز تنظیم تلورانس دما برای یکنواخت ماندن دمای پخت دارای اینورتر تنظیم دور جهت پخت مطلوب پیتزا آمریکائی و ایتالیایی در کمترین زمان دارای موتور ۰/۵ اسب ۳ فاز که از طریق اینورتر به تک فاز تبدیل شده است مجهز به گیربک

کانتر قاشق چنگال غذاخوری سلف سرویس قیمت 1میلیون تومان

تصویر
کانترقاشق و چنگال دارای ابعاد دستگاه ۱۴۰×۸۰×۸۰ سانتیمتر ، بدنه کانتر و کابین آن با ورق استیل خشدار با ضخامت ۰/۸ میلیمتر ساخته شده و دارای یک طبقه مجزا برای چیدن ظروف می باشد ، لازم به ذکر است کانتر قاشق و چنگال رستوران شما بنا به فضایی که در اختیار دارید قابل طراحی و ساخت می باشد. کانتر قاشق و چنگال کانتر قاشق چنگال مورد استفاده در خطوط سلف سرویس رستوران ها ، کارخانجات ، اداره ها از این کانتر در قسمت خانه ای بالای دستگاه به عنوان نگهداری قاشق و چنگال در خطوط سلف سرویس استفاده می شود از رویه کانتر به عنوان گذاشتن ظروف سلف سرویس استفاده می شود. قسمت جای قاشق چنگال را می توان به دو مدل لگن ثابت جوشی یا لگن بن ماری پرسی ساخت. بدنه تمام استیل قابلیت ساخت با استیل آلیاژ 304 ضد زنگ . 430 بگیر نوع استیل ورق خش دار یا ورق مات ضخامت ورق استیل 0.6 میل ، 0.8 میل و یک میل پایه کانتر قوطی پروفیل 4*4 استفاده از ورق استنلس استیل خش دار روکش دار استفاده از پایه آلومینیومی پیچی جهت اتصال قسمت بالا و پایین کانتر مجهز به چهار عدد پایه استیل قابل تنظیم استفاده از تخته در زیر ورق رویه کانتر جهت افزایش

کیک شکلات موزی دستور پخت

تصویر
کیک شکلاتی موزی یک کیک بسیار پرفکت و خوشمزه با طعم موز و شکلات که خیلی لطیف و نرمه و به دلیل داشتن موز مقوی هم هست واسه ماها هم واسه بچه هامون ، کیک موز کیکی خوشمزه برای یک جشن تولد یا حتی دسری مناسب برای یک عصرانه است. مواد لازم : آرد دو پیمانه تخم مرغ بزرگ چهار عدد همدمای اتاق شکر قهوه ای یا سفید ١/٢ پیمانه موز له شده ٣ عدد نصف پیمانه گردو یا فندق خرد شده روغن مایع ١/٢ پیمانه کره آب شده ١/٢ پیمانه شکلات کاکائویی آب شده نصف پیمانه میتونید از شکلات نوتلا که ٢ قاشق شیر اضافه کردید و کمی گرم کردید هم استفاده کنید آب لیمو تازه ٣ قاشق غذاخوری میتونید از آب لیمو غیر تازه هم استفاده کنید وانیل یک قاشق چایخوری بکینگ پودر دو قاشق چای خوری سس شکلات مقداری دل به خواهی طرز تهیه : فر رو روشن می کنیم با دمای ٣٥٠ درجه فارنهایت یا ١٧٥ درجه سانتیگراد. کیک موز شکلاتی همه مواد خشک از جمله گردو یا فندق رو با هم اضافه می کنیم. آب لیمو رو با کره آب شده قاطی می کنیم و میزاریم کنار. شکلات رو هم آب میکنیم یا تو ماکروفر یا هم به روش بنماری روی کتری آب جوش. حواستون باشه شکلات تو مایکرو